-> Temel İlk Yardım Eğitimi ve CPR Uygulaması

Her yıl düzenli olarak tekrarladığımız eğitimlerin başında gelen Temel İlkyardım Eğitimi Üniversitemizin Sağlık Hizmetleri Meslek Yüksekokulu Acil Bakım ve Ambulans Teknikerliği Bölümü’nden Yrd. Doç. Dr. Ayhan Özşahin tarafından verilmektedir. 16 saatlik teorik derslerin ardından maket üzerinde ilkyardım uygulaması yine bu bölümde okuyan öğrenci arkadaşlarımızın desteği ile yapılmaktadır. Eğitimi başarı ile tamamlayan katılımcılara Rektörümüzün onayladığı katılım belgeleri dağıtılmaktadır. Bu yıl düzenlediğimiz temel ilkyardım eğitimi 70 katılımcı ile tamamlanmış, geçmiş yıllarla birlikte eğitimi tamamlayan kişi sayısı toplam 242 kişiye ulaşmıştır.

Bu sayfa Sivil Savunma Kulübü tarafından en son 21.10.2022 11:18:07 tarihinde güncellenmiştir.